•  中国  | 改變網站
  • 添加到我的收藏夹
菜单

下载中心

为您提供汉高公司、业务单元及品牌的图片下载资源。检索特定的主题和图片,选择您想要的结果。

汉高在此提供精选的、可下载及编辑使用的图片素材。运用检索功能,搜索特定的主题和图片,选择您想要的结果。 复制和/或编辑使用汉高新闻中心图片时,必须标注版权声明“© [Year] Henkel AG & Co. KGaA. All rights reserved”(即Henkel AG & Co. KGaA.保留所有版权)。转载无需付费,但需向汉高提供相关副本以作备份。

如果您希望使用其它图片进行编辑,请联系我们的媒体联络人

图片素材

视频精选

Adhesive Technologies production

Behind the scenes at the production site for Loctite, Teroson or Pritt.

5:41 Min.

Beauty Care production

Behind the scenes at the production site for Schwarzkopf, Dial or Syoss.

8:38 Min.

Laundry and Home Care production

Behind the scenes at the production site for Persil, Pril or Somat in Düsseldorf.

9:16 Min.